FÖRENING

Täby elit Coacher Djurönäset IMG_1962  ITU L2 Lissabon 1 maj

Vi erbjuder idrottsföreningar & förbund hjälp att utveckla föreningen i form av konsultarbete. Vi känner väl till föreningslivet och vet att det kan det vara svårt för föreningar att hitta rätt kompetens och betryggande lösningar.

Coach Ludde har jobbat sedan 1999 inom idrotten bl.a. som huvudtränare i Järfälla Simsällskap, ungdomsansvarig tränare i Simklubben Neptun, elittränare i SPIF, Sportchef i Svenska Triathlonförbundet samt flertalet projekt med Svenska Olympiska kommittén (SOK). Coach Ludde ingick i projektgruppen som tog fram Svenska Simförbundets Simlinje. Med denna bakgrund så kan vi erbjuda ett brett utbud av tjänster till idrottsföreningarna.


Tränarstöd till föreningar:

Innebär att vi hjälper er som förening att säkra upp tränarbemanningen. Vi riktar oss framförallt till föreningar i Stockholmsområdet.


Simmetodik:

Vilket går ut på att stötta och/eller skapa en genomarbetad strategi som följer Svenska Simförbundets Simlinjes olika utvecklingsstadier.


SPIF coaching

Tränarutveckling:

En tränares kompetens och nyfikenhet påverkar föreningens och träningsgruppens utveckling, både socialt och träningsmässigt. Vi erbjuder tränarutveckling i form av mentorskap dvs. coacha coacherna individuellt eller i större grupp.


Simhelg

Vi erbjuder simhelger med både teknik- och träningsfokus där vi kommer till er. Det kan vara alla nivåer från barn, ungdom och mastersgrupper.

”Om det känns som om träningen bara maler på och att passen ser ungefär lika ut, vecka efter vecka så fixa till en teknikhelg. Garanterat inget ni kommer att ångra” – Peter Rotstam (Järfälla Masters)

Läs en artikel från Järfälla Masters här

Du som kund får 20 % rabatt i TYR´s webbshop. För rabattkod och information klicka här


Vi skulle verkligen vilja prata mer med dig i detalj om vad vi gör och hur vi kan hjälpa ditt företag. Om du har några frågor, tveka inte att höra av dig.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande