Intervju med IM Kona deltagaren David Kangas

Nedan kan du läsa en intervju med David Kangas som i år tävlade på Ironman World Championship i Kona, han körde i klassen herr 40-44.

David Kangas

Hej David, berätta vem är du? 

Jag är en idrottsälskande person som drivs av aktivitet, rörelse och att maximera prestation. Jag motiveras av att fortsätta utvecklas och förbättra både teknik och fart. Tycker att det är fantastiskt roligt att nörda ner mig i de senaste forskningsrapporterna och diskutera med likasinnade.

Hur ser din träning ut och vilket mål har du med ditt idrottande?

När familjen fått kärlek och arbetet är avklarat tränar jag så mycket jag kan så varierat som möjligt. Gren, längd och intensitet anpassas efter hur mycket tid jag har samt hur nästkommande dagar ser ut.

Mitt mål är förbättra min prestation, maximera min förmåga och vara nära drömmen. Som en vis person sa: ”everything great starts with a dream”

Varför väljer du att träna med Coach Luddes?

Då simningen är min klart sämsta gren behövde jag både ny motivation och en expert som tydligt pekar på vad som ska förbättras och vad som krävs. Det är helt klart att Ludde ökar kapaciteten genom justering av teknik, återkoppling, uppföljning, utmanande träningar och program.

Jag rekommenderar andra som står och stampar, vill utvecklas, få en experts öga på hur och vad som ska förbättras att använda sig av Coach Luddes tjänster.

Vilket är ditt bästa idrottsminne?

Mitt personliga bästa idrottsminne är när jag i ren eufori, ”utan ansträngning” för första gången gick under 3h på marathon i NY och sänkte Pb med ca 15min till 2:50. En fantastisk resa och dag som redan vid starten gav mig rysningar då Bloomberg skrek ”Welcome foreigners from the world” och Born to run med Springsteen fick Staten Island att skaka.

  • Innehållet är inte tillgängligt.
    Vänligen tillåt cookies genom att klicka på ”Godkänn” i bannern
  • Buffer
  • Pin It

För att fortsätta använda denna webbplats behöver du godkänna användandet av cookies. mer information samt möjligheten att avaktivera cookies hittar du här

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng