Läs om Coach Dessi

dessi tyr
Hej Desirée! Vem är du?
Jag heter Desirée Andersson,  är en 24årig nyutexaminerad jurist som ska påbörja min notarietjänstgöring vid Förvaltningsrätten i Stockholm. Jag har simmat sedan jag var 5 år, först i SoIK Hellas och därefter i Polisens IF.  Simningen har alltid varit en stor och naturlig del av mitt liv och jag har som främsta meriter medaljer från SM och NM i Öppet vatten simning samt deltagande på Europacupen över 10 km.
Vad har du för planer med Coach Ludde?
Jag vill sprida energi och kunskap till alla som är intresserade av och har viljan att förbättras. Det är oerhört roligt att lära någon som är nyfiken och verkligen vill lära sig simning.
Vad tycker du är viktigast i teknik och träning i simning?
Om man är en ovan simmare är det inledningsvis viktigt att känna sig bekväm med att vara i vattnet. Det gäller att lita på sig själv och tro på sin egen förmåga.
IMG_5272
Hur ser din egen träning ut?
Just nu varvar jag simning  med Polisens IF och  Lisa Nordén med annan träning som löpning och gym. Diverse för mig nya saker som exempelvis rullskidåkning och cykel provar jag också på.
Vilket är ditt bästa idrottsminne?
Självklart betyder den allra första medaljen, första SM deltagandet och uttagningen till svenska landslaget mycket.
Mitt bästa idrottsminne är däremot ett extralopp på SM på 200m bröstsim. Det som gör detta så speciellt är stödet från hela laget som stod och hejade på. Den känslan var fantastisk och blev inte sämre av den rejäla kapningen av det personliga rekordet.
  • Innehållet är inte tillgängligt.
    Vänligen tillåt cookies genom att klicka på ”Godkänn” i bannern
  • Buffer
  • Pin It

För att fortsätta använda denna webbplats behöver du godkänna användandet av cookies. mer information samt möjligheten att avaktivera cookies hittar du här

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng