Öppet Vatten Simning


”Öppet vatten simning ger dig frihet att simma i en naturlig miljö och samtidigt utvecklar du din kondition och din hälsa förbättras. Att simma och träna i grupp är dessutom en sporrande och social upplevelse, det är ett bra sätt att få nya vänner och ha kul i naturen” – Huvudtränare Fredrik Ludde Lundin.

Våra träningar passar olika karaktärer av idrottare och färdighetsnivåer t ex SwimRun, Open Water simning & triathlon. Träningen riktar sig till såväl motionärer som elitidrottare. Deltagarna delas upp i grupper efter färdighet vilket gör att din träning anpassas efter just din färdighet och du tränar med likasinnade. Huvudtränare är Fredrik ”Ludde” Lundin som har en 17 årig bakgrund inom bassängsimning, Öppet Vatten Simning och TriSimning.

Öppet Vatten-träningen har gett en hel del teknik vilket inte minst bevisas i en tioprocentig tidsförbätring på vår testbana. Men de absolut största sakerna som det har gett är en simglädje som jag inte trodde fanns, och trygghet i att simma i såväl vågor som när det är trångt bland andra simmare – Mats Sjödin (deltagare sedan 2014)


Anmälan och platser Öppet Vatten Simning 2017:

Huvudarena: Järlasjön, Nacka 

Kombo: Långsjön, Älvsjö & Järlasjön, Nacka

Kombo: Djurgårdsbrunnviken, Stockholm & Järlasjön, Nacka

Kombo: Rösjön, Täby & Järlasjön, Nacka


Järlasjön Open Water Race som är en spartansk tävling på 1500m ingår i kostnaden för dig som tränar Open Water med oss.

Tränare:


TYR:

Du som tränar med Coach Ludde kan handla TYR produkter till förmånligt pris. Du får 20 % rabatt i TYR´s webbshop. För att rabatten ska gälla måste du ange rabattkoden LUDDE13E, detta gör du i kassan (i fältet ”Rabattkod”) när du slutför din beställning.


Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande