ÖPPET VATTEN SIMNING – KOMBO I RÖSJÖN, TÄBY & JÄRLASJÖN, NACKA

Samling rösjön  Coaching calle rösjön IMG_4554  IMG_4664

Öppet Vatten säsongen 2017 i Rösjön är slut. Vi återkommer i början av 2018 om upplägget 2018. Följ oss på Instagram och Facebook @coachludde för senaste informationen. 


Sommarn 2017 erbjuder vi Öppet Vatten simning i kombination av Rösjön, Täby (tisdagar) och Järlasjön, Nacka (söndagar).

Mer ingående information och anmälan sker här: KLICK

Träningen passar flera karaktärer av idrottare och färdighetsnivåer inom SwimRun, Öppet vatten simning & triathlon och riktar sig till såväl motionärer som elitidrottare. Deltagarna delas upp i grupper efter färdighet vilket gör att din träning anpassas efter just din färdighet och du tränar med likasinnade. Huvudtränare är Fredrik ”Ludde” Lundin som har en 17 årig bakgrund inom bassängsimning, Öppet Vatten Simning och TriSimning.

Innehåll i våra träningar:
– tekniska moment som navigering, drafting, starta i grupp & bojrundning.
– olika distanser, intervall och/eller sprint.

Oftast finns vi med ute på vattnet på en SUP för att kunna ge bästa feedback, leda träningen och för din säkerhet. Ofta är bojar ilagda som riktningsmärke och för rundningsträning.

Förkunskaper:
Kunna simma minst 400m i sträck, mestadels frisim.

Period:
30 maj – 9 juli 2017

Mer ingående information och anmälan sker här: KLICK


TYR:

Du som deltar kan handla TYR produkter till förmånligt pris. Du får 20 % rabatt i TYR´s webbshop. För att rabatten ska gälla måste du ange rabattkoden LUDDE13E, detta gör du i kassan (i fältet ”Rabattkod”) när du slutför din beställning.