Tränare

Här läser du om tränare i Lundin Coaching & Consulting AB. Vi söker duktiga tränare året runt. Om du är intresserad av att ingå i tränarteamet kontaktar du oss på info@coachludde.com

FREDRIKLUNDIN profil 2

Fredrik ”Coach Ludde” Lundin
Ägare och driver Lundin Coaching & Consulting AB & parallellt arbetar han som sportchef i Simklubben Neptun Simning. Ludde har levt och andats simning i stort sett hela sitt liv, började som tränare 1999 och innan det var han framgångsrik elitsimmare i 10 år på nationell och internationell nivå. Genom gedigen erfarenhet och utbildning är han en av Sveriges mest framgångsrika och eftertraktade tränare. Ludde är licensierad junior/senior simtränare via Svenska Simförbundet, utbildad Idrottstränare på Malmö Högskola och har genomgått Idrottens elittränarutbildning på Bosön (Riksidrottsförbundet). Han var Head Coach i triathlon vid OS i Rio 2016.

Som simmare har det blivit 75 medaljer på svenska mästerskap, därav 15 SM guld samt deltagande på EJM, EM och VM. Han har varit på flera landslagsuppdrag som tränare bl.a. OS i Rio, Junior EM, Ungdoms OS, EM och VM.

Oskar Nordstrand
Oskar är svensk mästare i Öppet Vatten och är 26 år gammal och kommer från Stockholm. Efter gymnasiet flyttade han till USA till college där han både studerade och simmade samtidigt. Under den kompletterande studietiden i Sverige jobbar han på bank och håller idag igång träningen med en hel del löpning, men också simning.

Daniela Vidakovic Lundin
Fd framgångsrik ungdomstränare i simning. Danielas styrka är simteknik, simträning och ledarskap. Utbildad simtränare. Sitter i styrelsen i Lundin Coaching & Consulting AB. Hon har suttit med i Stockholms Simkommité i flera år och projektgrupper för Svenska Simförbundet. Daniela jobbar på simläger, PT träningar och gruppträningar.

Vad har du för planer med Coach Ludde?
Jag drivs av att se utveckling hos individer som har en målsättning med sin simning. Jag vill sprida simglädje! Tillsammans med de aktiva bygger jag en plan som vi jobbar efter och förhoppningsvis kan jag inspirera och med min kunskap bidra till utveckling och att fler blir ”simfrälsta”.

Hannes Hjärnesimningen har alltid haft en stor plats i hans liv med träningar och tävlingar. Det som är vackert med simning är de inviduella prestationerna samtidigt som det till stor del känns som en lagsport! Hannes filosofi är att simma med vattnet istället för mot.

Calle Westberg, studerar till idrottslärare på GIH. Han tränar både vuxna och ungdomar  i Täby Sim och har haft en stor del av Täbys öppet vatten träning. I Coach Ludde jobbar Calle specifikt som OW coachSofia, är född 1995  och nybliven student. Idrott och träning har alltid varit en stor del av hennes liv och hon har sysslat med olika sporter under sin uppväxt. Förutom att känna sig trygg och bekväm i vattnet tycker Sofia att det är viktigt med grundtekniken, en liten förändring här kan göra otroligt stor skillnad i simningen.

Desiree Andersson, är en 24årig nyutexaminerad jurist som ska påbörja sin notarietjänstgöring vid Förvaltningsrätten i Stockholm. Hon har simmat sedan hon var 5 år, först i SoIK Hellas och därefter i Polisens IF.  Simningen har alltid varit en stor och naturlig del av henne liv och hon har som främsta meriter medaljer från SM och NM i Öppet vatten simning samt deltagande på Europacupen över 10 km.

Vad har du för planer med Coach Ludde?
Jag vill sprida energi och kunskap till alla som är intresserade av och har viljan att förbättras. Det är oerhört roligt att lära någon som är nyfiken och verkligen vill lära sig simning.
Jesper Björk
Hårt satsande simmare och ingår i simlandslaget, tränar på NEC i Stockholm. Jesper jobbar som Sim PT och tränare för grupper.
Jan Björk
Janne är med och coachar på vissa av våra simläger. Till vardags är Janne huvudtränare i Solna Sundbyberg Simsällskap (SS04) där han är ansvarig för Mästerskapsgruppen och all tävlingsverksamhet. Han är även utbildare/instruktör i Första Hjälpen, HLR, Livräddning och Plattformen (ledarskapsutbildning hos SISU).