Sim PT/ Grupp

Vi finns i Stockholmsområdet och vi erbjuder privatlektioner i simning, simträning för 2 personer och gruppträning i simning på alla nivåer oavsett om du är nybörjare, vill lära dig nya simsätt eller vill bättra på din simteknik.

I juni, juli och augusti erbjuder vi crawllektioner eller Open Water simning i Järla Sjö, Nacka. Lektionerna genomförs i Järlasjön och siminstruktören följer deltagarna med en SUP (typ en surfbräda) och kan ge snabb och effektiv feedback. Filmning (Hudl) av teknik ingår. För att kunna genomföra träningen på bästa sätt så är en våtdräkt är ett krav.


Sim PT:

Du har en och samma PT där vi jobbar efter ditt behov och efter en individuell utvecklingsplan som tas fram efter första tillfället. Du får en engagerad PT som hela tiden ger dig kontinuerlig feedback och jobbar hårt för att utveckla din simning. Du och din Sim PT kommer överens om dag och tid.

Simtränare för 2 personer:

För 2 personer. Ni har en och samma PT där vi jobbar efter ert behov och efter en individuell utvecklingsplan som tas fram efter första tillfället. Ni får en engagerad simtränare som hela tiden ger er kontinuerlig feedback och jobbar hårt för att utveckla er simning. Ni tillsammans med simtränaren kommer överens om dag och tid.

Simträning i grupp:

För 3-6 personer. Vi följer samma plan som PT upplägget, du och dina vänner får full uppmärksamhet av tränaren. Ni får en engagerad simtränare som hela tiden ger er kontinuerlig feedback och jobbar hårt för att utveckla er simning. Ni tillsammans med simtränaren kommer överens om dag och tid.


I träningen tittar vi främst på:

–    Kroppsposition

–    Andning

–    Armtag

–    Bentag

–    Rytm & balans


All bokning och information går via Coach Ludde men du och din SIM PT kommer överens om tid och dag.

Du som kund får 20 % rabatt i TYR´s webbshop. För rabattkod och information klicka här

Vi skulle verkligen vilja prata mer med dig i detalj om vad vi gör och hur vi kan hjälpa dig eller vill du göra en bokning. Om du har några frågor, tveka inte att höra av dig. 

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande