Följ svenske mästaren Mattias Glenesk

Mitt namn är Mattias Glenesk och simmar i SK Neptun. Jag är regerande svensk mästare i öppet vatten och mitt personbästa på 1500frisim är 15:17.

Jag har fått äran att dela med mig av min simvecka i Egypten (torsdag-torsdag). Håll utkik i veckan på @stockholmopenwatercup på Instagran och få tips & se vad jag går för. Självklart kommer jag att delta på premiärårets Stockholm Open Water Cup.

Sök stockholmopenwatercup på Instagram & följ. 
#sthlmowcup

Enjoy!

Mattias Glenesk, Neptun
  • Innehållet är inte tillgängligt.
    Vänligen tillåt cookies genom att klicka på ”Godkänn” i bannern
  • Buffer
  • Pin It
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

För att fortsätta använda denna webbplats behöver du godkänna användandet av cookies. mer information samt möjligheten att avaktivera cookies hittar du här

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng