Förening och förbund

Specialiserade på simning, i bassäng och i öppet vatten

Vi hälper din förening eller förbund att utvecklas

Vi är experter på att hjälpa idrottsföreningar & förbund att växa och utvecklas. Vi har lång erfarenhet av föreningslivet och förstår de utmaningar som föreningar står inför. Vi erbjuder skräddarsydda konsulttjänster som passar just din förenings behov och mål.

Coach Ludde har jobbat sedan 1999 inom idrotten bl.a. Sportchef SK Neptun, Sportchef i Svenska Triathlonförbundet, elit- och chefstränare i Järfälla Simsällskap, ungdomsansvarig tränare i SK Neptun, elittränare i SPIF, samt flertalet projekt och uppdrag med Svenska Olympiska kommittén (SOK) och Svensk Simidrott. Med denna bakgrund så kan vi erbjuda ett brett utbud av tjänster till idrottsföreningar och förbund

Tränarstöd

Innebär att vi hjälper er som förening att säkra upp tränarbemanningen. Vi riktar oss framförallt till föreningar i Stockholmsområdet.

Verksamhetsutveckling

Vi hjälper till att skapa en genomarbetad tydlig strategi som självklart utgår från er vision, era målsättningar och önskmål. Vi är väl insatta i Svensk Simidrotts Simlinjes olika utvecklingsstadier.

Tränar- och ledarutveckling

En tränares kompetens och nyfikenhet påverkar föreningens och träningsgruppens utveckling, både socialt och träningsmässigt. Vi erbjuder tränarutveckling i form av mentorskap dvs. coacha coacherna individuellt eller i större grupp.

Sagt om oss

Vi tog hjälp av Coach Ludde i samband med en utbildningsinsats riktad mot simtränare i Sverige som har ambitionen att träna kommande junior- och seniorsimmare. Framförhållningen till kursen var från vår sidan tyvärr förhållandevis kort men detta hindrade inte Coach Ludde från att ta sig an denna uppgift direkt med ett stort engagemang och upplevd glädje för uppgiften. Utbildningen var förlagd under två helger med cirka en månad mellan gångerna och både under tiden fram till utbildningens start, tiden emellan utbildningstillfällena och efter avslutad utbildning kände jag ett stort stöd och trygghet från Coach Ludde i den övergripande planeringen för utbildningen och dess deltagare. Coach Ludde var dessutom en mycket uppskattad föreläsare utav deltagarna som i utvärderingen efter kursen gav honom genomgående höga betyg och positiva ord. Jag är mycket nöjd med det samarbete jag hade med Coach Ludde och hoppas att jag kommer få glädjen att jobba tillsammans med honom igen.

Helena Bengtsson

Utbildningskoordinator, Svensk Simidrott

Om det känns som om träningen bara maler på och att passen ser ungefär lika ut, vecka efter vecka så fixa till en teknikhelg. Garanterat inget ni kommer att ångra

Peter Rotstam

Järfälla Simsällskap

Coach Ludde jobbade nära våra elitsimmare med utveckling av planering, individuell teknikfilmning och tester på simtävlingar. Jag kan verkligen rekommendera honom för liknande uppdrag. Vi var jättenöjda

Johan Mattsson

Täby SIm

Fyll i formulär och skicka oss en förfrågan