Idag hade jag en av mina bästa frukostar någonsin!

Jag träffade två av mina tidigare adepter från Järfällatiden på en fika. Fikat var gott men det som verkligen betyder något för mig är vårat samtal och dess innehåll.

Malin pluggar idag på SU och har sannerligen hittat sin grej, vilken passion hon har när berättar om vad hon pluggar och vikten av det. ❤️
Therese är nyexaminerad yogainstruktör och hon har verkligen hittat sitt kall. Att hon kommer till mig och ber mig om råd gör mig så glad och emotionellt rörd. ❤️

Att få träffa fd. adepter igen som unga vuxna är så kul & nyttigt för självkänslan. Då vet jag att jag har betytt mycket för någon under våra år tillsammans. Att finnas med i människors liv och förhoppningsvis få sätta några positiva avtryck är något som både inspirerar mig att fortsätta som ledare men också ett betyg av mitt ledarskap.

Det som är så bra med sociala medier är att man kan följa varandra och se var livet tar vägen. Men det ersätter inte att träffas över en fika. Jag är så stolt över många av mina fd. adepters utveckling i livet och glad att fått vara en del i deras liv.

För min egen del så uppskattar jag mina tränare otroligt mycket och är så tacksam, både av deras sätt att påverka min riktning i livet men också att fått dela upplevelser med. Ett speciellt stort tack till Dan Eliasson, Bosse Westergren och Greg Connell ❤️

  • Innehållet är inte tillgängligt.
    Vänligen tillåt cookies genom att klicka på ”Godkänn” i bannern
  • Buffer
  • Pin It
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

För att fortsätta använda denna webbplats behöver du godkänna användandet av cookies. mer information samt möjligheten att avaktivera cookies hittar du här

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng