Simresor och simäventyr

Specialiserade på simning, i bassäng och i öppet vatten

Upplevelserika resor och äventyr som ger dig minnen för livet

Coach Ludde tillsammans med partners erbjuder simresor och simäventyr i Sverige och ute i världen, där teori och praktik blandas för bästa upplevelse och resultat. Riktar sig till simmare, triathleter, swimrunners och öppet vattensimmare, på olika nivåer – från novisa till vana aktiva.

Simboost, Röda havet  

Häng med på en simboost till Apollo Sports sporthotell med Coach Ludde. Vi erbjuder nu en unik möjlighet att få professionell simträning i 50-metersbassäng, gym och flera andra faciliteter i semesterparadis.

Veckan är för dig som simmar regelbundet i bassäng och/eller i Open Water och vill göra en simboost, dvs. utveckla din simning. Under ledning av Coach Ludde erbjuds daglig simträning och massor med tid att spendera på övriga utbud och faciliteter.

Till Apollo.se

Simboost, Sverige

Träningen passar flera karaktärer av idrottare och färdighetsnivåer inom bassängsimning, Open Water, triathlon och SwimRun. Deltagarna delas upp i grupper efter färdighet, vilket gör din träning anpassad efter din förmåga.

Syftet med Simboosten är att du ska bli medveten om dina styrkor och svagheter i din simteknik och förkovra ny kunskap runt din simning.

Mer info kommer

Simäventyr i skärgården

Simäventyret är för dig som vill simma i en naturlig miljö och du vill träffa nya människor och få en härlig naturupplevelse. Vädret och vindarna bestämmer vilka pärlor vi simmar vid, så att du får en så minnesvärd och behaglig upplevelse som möjligt.

Vi finns med på SUP (paddle board) för att kunna ge bästa feedback, leda simning samt för din säkerhet. Vi äter gemensam lunch på en trevlig restaurang i närområdet

Mer information och bokning

Så här tycker våra deltagare

Maria Sävström

Mycket bra arrangerat simäventyr som leddes på ett tydligt och professionellt sätt. Ludde är kunnig och lyhörd och skapar en välkomnande atmosfär i gruppen. Ser fram emot fler simäventyr!

Jonas Svensson

Riktigt bra vecka, överträffade mina högt ställda förväntningar.
Det var ett bra upplägg, oavsett tidigare erfarenhet. Filmning och personlig utvärdering uppskattade jag mycket. Ludde och de andra ledarna gjorde dessutom ett jättebra jobb med oss trots olika simbakgrund.

Lena Isaksson 

Jag är supernöjd med resan. Det som varit bäst är att det var så proffsigt skött och allting flöt på väldigt smidigt. Förutom att vattnet var underbart och inbjudande var träningsupplägget perfekt. Ludde är en engagerad tränare som hittar rätt nivå för alla deltagare.