Simning i bassäng

Specialiserade på simning, i bassäng och i öppet vatten

Simning i bassäng

Vi har sedan 2013 jobbat med motionärer och elitaktiva i simning & öppet vatten simning. En ungefärlig utveckling på våra kapacitetstester är 4- 12 % per år, ibland ännu högre, det blir givetvis svårare ju högre färdigheter den aktive simmaren besitter.

Din tränare är Fredrik Lundin aka Coach Ludde som har en gedigen bakgrund i simning sedan 1999, både som elittränare på landslagsnivå och tränare för motionärer.

Träna i grupp

Vill du öka din fysiska förmåga, eller taket på din kapacitet, så är högintensiva intervaller varvat med lugn distans det som verkar fungera bäst dvs. polariserad träning. Deltagarna delas upp i subgrupper efter färdighet vilket gör att din träning anpassas efter just din färdighet och du tränar med likasinnade

Läs mer

Remote coaching

Passar utmärkt för dig som vill simträna under eget ansvar och vara flexibel med dagar och tider men ändå ha en struktur och en progression i din simning. Du väljer själv vilken simhall, vilka dagar och vilken tid. Allt för att optimera din tid.

Läs mer

Simteknikanalys

Du filmas ovan & under vattnet från flera vinklar och sedan går vi igenom filmerna på land & sätter upp tre fokusområde med drills som vi sen tränar på i vattnet.

Läs mer

Sim PT (enkel eller duo)

Sim PT i simning passar flera karaktärer av idrottare och färdighetsnivåer inom Simning, SwimRun, Öppet vattensimning & triathlon och riktar sig till såväl motionären & elitverksamma idrottare.
Läs mer

FöretagsSim

Under 60min får ni med er de grundläggande färdigheterna som krävs för att simma säkert och effektivt.  Tillfället är för er som simmar för en god hälsan eller vill prova på simning simning inför ex Vansbrosimningen, triathlon eller swimrun.

Läs mer

Onlinekonsultation SIMNING

Coach Ludde har 20 års erfarenhet av som tränare/coach och inom simning, i klubb och landslagsverksamhet. Detta är en stund där du och Coach Ludde pratar igenom de områden som du väljer. Målet med stunden är att du via nya idéer och ny kunskap utvecklar din simning till en ny nivå, i bassäng och/eller öppet vatten simning. Vissa vill ha stund varje vecka för coaching, vissa vill ha en tid i månaden, ingenting är rätt och fel utan allting individuellt.

Skicka en förfrågan här

Sagt om oss

Mats

Super-Coach…suveräna instruktioner och övningar för en som precis börjat den fantastiska simresan. Rekommenderar starkt Starkt Coach Ludde som din nya ”Sim Lärare” om du vill utvecklas som simmare på ala nivåer från blåbär till elit…

Maria

Jag har haft Ludde som simcoach i 6 år. Jag kan verkligen rekommendera den långsiktiga planeringen och de anpassade träningsprogrammen. Utöver det finns det många träningstillfällen både inomhus och utomhus där vi kan ses live och titta närmare på tekniken. Som många andra har jag ett hektiskt schema med jobb och familj men har samtidigt ambitioner med min idrott. Då är det extra mycket värt med en coach som hjälper med planeringen och följer upp ofta. Och som är passionerad för simning 💦. Tack Ludde!

Jan

 Jag har testat Coach Luddes simgrupper i Öppet vatten och i bassäng samt Sim PT. Jag kan varmt rekommendera träning med Coach Ludde. Inspirerande träning med proffsigt innehåll och struktur.