Våra tränare och medarbetare

Specialiserade på simning, i bassäng och i öppet vatten

Fredrik ”Coach Ludde” Lundin

Licensierad simtränare (Svenska Simförbundet) – Elittränarutbildningen (RF/SOK) – Tränarutbildningen (Malmö universitet) – Ledarskapsutbildningar (Mercuri International)

Ludde är en tränare som älskar simning och vill dela med sig av sin kunskap och passion. Han är känd för att vara professionell, strukturerad och engagerad i sitt arbete. Han ger sina utövare tydlig feedback och skapar en trygg och positiv miljö där de kan utvecklas och ha kul.

Han har en lång och gedigen bakgrund inom simning. Han har bland annat varit verksam som simtränare på elitnivå och varit landslagstränare på flera internationella mästerskap i simning eller triathlon. Parallellet med Coach Ludde verksamheten jobbar eller har han jobbat med idrottslig- och ledarutveckling i simidrottsföreningar och även som projektledare för olika utvecklingsprojekt inom Svensk Simidrott.

Ludde grundade Lundin Coaching & Consulting AB 2014 där han är ägare och verksamhetsansvarig. 

”Simning är en underbar sport som passar alla, oavsett ålder eller nivå. Jag vill inspirera fler att upptäcka glädjen och fördelarna med att simma”  – Fredrik ”Ludde” Lundin

Medarbetare

Vi är stolta över vårt team av engagerade och kompetenta medarbetare som arbetar för att göra vår verksamhet framgångsrik.

Daniela Vidakovic Lundin
Tränare & funktionär

Daniela är en passionerad simtränare med lång erfarenhet av simning och ledarskap. Hon har en utbildning i simträning och är aktiv i styrelsen för Lundin Coaching & Consulting AB.

Daniela har varit engagerad i Stockholms Simkommitté och Svenska Simförbundets projektgrupper. Daniela finns ibland med på våra simläger, PT träningar och gruppträningar. 

Jan Björk
Tränare

Janne är en fantastisk coach som bidrar till våra simläger med sin erfarenhet och kunskap. Han har varit huvudtränare och tränare i flera simföreningar

Han är även utbildare/instruktör i Första Hjälpen, HLR, Livräddning och Plattformen (ledarskapsutbildning hos SISU).

Alicia Lundblad
Tränare

Alicia har en bakgrund som simmare på nationell- och internationellnivå. Hon har vunnit flera medaljer på svenska mästerskapen i både junior- och seniornivå.

Hon brinner för att hjälpa andra att utveckla sin simteknik och sin kondition. Som tränare i Coach Ludde får Alicia möjlighet att dela med sig av sina kunskaper och sin glädje för simning till både nybörjare och avancerade utövare.

Mats Roesgaard Sjödin
Funktionär

Mats är en fantastisk resurs i Coach Ludde. Han sköter tidtagning och sekreteriatet på ett professionellt sätt när vi arrangerar tävlingar.

Han har också en imponerande meritlista av Ironmanlopp som han har klarat av.

Vi söker duktiga tränare året runt!

Om du är intresserad av att ingå i tränarteamet kontaktar du oss nedan