Media och artiklar

Coach Ludde - Simning & Öppet vatten

Media och artiklar

Podcasten Huskey

“Det som är ett plus med triathlon är att det ofta finns ett inre driv – så om man talar om elit så har de valt att vara triatleter. Och nu pratar jag om elit, som Lisa eller på landslagsnivå, inte motionärer. De kanske börjar att bli triatleter rent mentalt när de är mellan sjutton och tjugo år – en simmare blir det mycket tidigare, man kan kanske tala om när de är tretton år och då är du inte utvecklad. En simmare kan vara ganska bortskämd och bortklemad eftersom de är vana att bli omhuldade av en tränare, en triatlet kan ha en tuff vardag då de oftare gör passen själva. Där har simningen lite av en utmaning och jag tror att de bägge har väldigt mycket att lära av varandra”

Coach Ludde pratar med snabbanan

Du får tips om hur du ska lära dig simma fortare, vilka som är de vanligaste misstagen, hur man gör för att träna för öppet vatten simningar och mycket annat matnyttigt.
Och Ludde presenterar en ny sport – mountainbike + öppet vatten simning.

SPORTGUIDEN

Vad är viktigt i en Ironman-simning?

Vilka är de vanligaste misstagen man gör när man ska lära sig frisim/crawl?

Göteborgsposten

Vansbrosimningen närmar sig med stormsteg och lördagen den 9 juli smäller det. Simtränaren Fredrik Lundin ger sina bästa tips på hur du toppar formen till årets upplaga.

Kontakta oss