Simning i Öppet Vatten

Specialiserade på simning, i bassäng och i öppet vatten

Simning i Öppet vatten

”Simning i Öppet vatten ger dig frihet att simma i en naturlig miljö och samtidigt utvecklar du din kondition och din hälsa förbättras. Att simma och träna i grupp är dessutom en sporrande och social upplevelse, det är ett bra sätt att få nya vänner och ha kul i naturen” – Huvudtränare Fredrik Ludde Lundin.

Träning / kurs

Oavsett om du är intresserad av SwimRun, Öppet vattensimning eller triathlon, har vi träning som passar dig. Du får träna med erfarna insgtruktörer och andra simmare som delar din passion. Vi anpassar träningen efter din nivå och dina mål, så att du kan känna dig trygg och utmanad på samma gång.

Läs mer och boka

Sim PT (enkel eller duo)

Sim PT i Öppet vatten är en fantastisk möjlighet att utveckla din simning i naturliga miljöer. Oavsett om du är intresserad av SwimRun, Öppet vattensimning eller triathlon, så har vi Sim PT som passar dig och din nivå.

Läs mer och boka

För företag

Under 60min får ni med er de grundläggande färdigheterna som krävs för att simma säkert och effektivt i öppet vattnet. Tillfället är för er som simmar för en god hälsan eller vill prova på Siming iÖppet vatten inför ex Vansbrosimningen, triathlon eller swimrun.

Läs mer och boka

Clinic / Simboost

Utveckla din Simning i öppet vatten. Varje pass har ett speciellt tema (simteknik, siktning/navigering och drafting/gruppsimning).

Läs mer och boka

Simma öppet vatten med oss

Se Aron Andersson film när han tränar med oss

Sagt om oss

Fredrik von Weisz

Mycket kompetent och trevligt ledarskap ute på sjön, ibland med en kaffetermos längst fram på SUPen. Jag återkommer år efter år på grund av den trevliga och avslappnade stämningen.
Kan inte bli fel helt enkelt!

Veronica

Jag simmar Öppet Vatten sedan några säsonger tillbaka med Coach Ludde och är mer än nöjd! Förutom att träningen är välkomnande och inkluderande så är upplägget varierat med olika fokus för olika tillfällen. Distans, intervaller, teknik etc. Coachningen i sig är pedagogisk, lustfylld och med bra feedback vilket fått många ”polletter att trilla på plats” för mig. Att det sedan är ett härligt gäng att simma tillsammans med och som upptäckt samma glädje gör det extra kul.

Anders

Jag har simmat i öppet vatten med Coach Luddes träningsgrupper i flera säsonger och är mycket nöjd. Alltid engagerad och förberedd. Nu har jag även kompletterat gruppsimningen med privata lektioner (Sim-PT) och känner att jag fått med mig viktiga nycklar för att lyfta min simteknik ett par snäpp.