Öppet Vatten Simning

Öppet vatten simning

”Öppet vatten simning ger dig frihet att simma i en naturlig miljö och samtidigt utvecklar du din kondition och din hälsa förbättras. Att simma och träna i grupp är dessutom en sporrande och social upplevelse, det är ett bra sätt att få nya vänner och ha kul i naturen” – Huvudtränare Fredrik Ludde Lundin.

Open Water träning / kurs

Våra träningar passar olika karaktärer av idrottare och färdighetsnivåer t ex SwimRun, Open Water simning & triathlon. Träningen riktar sig till såväl motionärer som tävlingsidrottare. Deltagarna delas upp i grupper efter färdighet vilket gör att din träning anpassas efter just din färdighet och du tränar med likasinnade.

Läs mer och boka

Personlig tränare (enkel eller duo)

Under ca 55 minuter går erfarenhet instruktör genom ÖV-simteknik, siktning/navigering och drafting/gruppsimning

Läs mer och boka

För företag

Under 60min får ni med er de grundläggande färdigheterna som krävs för att simma säkert och effektivt i öppet vattnet. Tillfället är för er som simmar för en god hälsan eller vill prova på Öppet vatten simning inför ex Vansbrosimningen, triathlon eller swimrun.

Läs mer och boka

Clinic / Boost – Öppet vatten simning

Utveckla din öppet vattensimning. Varje pass har ett speciellt tema (simteknik, siktning/navigering och drafting/gruppsimning).

Läs mer och boka

Simma öppet vatten med oss

Se Aron Andersson film när han tränar med oss

Sagt om oss

Fredrik von Weisz

Mycket kompetent och trevligt ledarskap ute på sjön, ibland med en kaffetermos längst fram på SUPen. Jag återkommer år efter år på grund av den trevliga och avslappnade stämningen.
Kan inte bli fel helt enkelt!

Emma Strinning Stavrou

Kvalitetsträning och trevligt umgänge. Mycket lärorikt och härliga OW-simnings-upplevelser och mysigt tuffa pass. 

Anna-Karin Orö

Superbra träning och verkligen anpassat till alla nivåer.

25% rabatt i TYR´s webbshop, ange rabattkod LUDDE13E i kassan.