Partners

Coach Ludde - Simning & Öppet vatten

Våra fantastiska partners

Vi ställer höga krav på oss själva och det gör vi också på våra samarbetspartners.

TYR Sverige

TYR jobbar passionerat med att omdefiniera nästa generations tävlings-, fritidsbadkläder och accessoarer, samtidigt som TYR fortsätter att vara ledande inom innovation och stil.

Du erhåller 25 % rabatt på simutrustning på https://tyrsverige.se med rabattkoden LUDDE13E

Till TYR Sverige

Apollo Sports

Apollo är en av Nordens ledande researrangörer med uppåt 500 medarbetare och en miljon resenärer årligen. Med oss kan kunder resa till hela världen, oavsett om de vill åka på en avslappnande sol- och badsemester, ta en träningsvecka i värmen eller spendera en weekend i någon spännande storstad. Vi arrangerar charterresor, träningsresor, cityresor och kryssningar och erbjuder dessutom säker bokning av flyg och hotell separat om kunden föredrar att själv sätta ihop sin resa.

Till Apollo

Trispot

Vi välkomnar såväl nybörjare som elit och hjälper er till pris­värda och givande köp. Utöver tempo- och triathlon­cyklar har vi även racer­cyklar, cyclo­cross, gravel­bikes och mountain­bikes i cykel­butiken. Naturligtvis hittar ni även trainers, cykel­tillbehör och cykel­kläder i butiken. 

Vår butik i Hammarby Sjöstad erbjuder allt för triathlon, swimrun, cykel, löpning och simning.

Till Trispot

Stockholm Open Water Cup

Stockholm Open Water Cup ger dig fem vänskapliga arrangemang under sommaren då du får mingla och utbyta erfarenheter med andra Open Water simmare, både eliten och nybörjare, medan du utmanar dig själv i Stockholms härliga vatten.

Till Sthlm OW Cup

Vill du bli vår partner?

Kontakta oss här!