Stockholm Open Water Cup

För motionären, amatören och tävlingsidottaren

Edition 2021

Stockholm Open Water Race är en tävling där du kan öva och utveckla dina öppet vattenskills i en tävlingssituation. Ingen licens eller föreningstillhörighet krävs. Gemenskap och trevlig atmosfär är det elementära.

Loppen går i Järlasjön, Nacka och det erbjuds två distanser per tillfälle, ungefär 1900m eller 3800m. Det är begränsat antal startande, inledningsvis släpps X platser men fler platser kan öppnas ju närmare racet vi kommer. Först till kvarn principen gäller.

Förkunskap

Du ska givetvis klara av att simma hela distansen, mestadels crawl/frisim samt skall du vara fullt frisk och i så god kondition att du kan fullfölja simningen.

Plats & Tid

Järlasjön, Nacka
Järla gårdsväg 55, 131 61 Nacka
Start kl 18:30

Praktiskt

Vid ankomst till platsen går du till sekretariatet och registrerar din ankomst, senast 18.00 och får ditt startnummer skriven på din hand. Du är välkommen att värma upp både i vattnet och på land. Det förebygger bl.a. kramp och gör din kropp redo högre ansträngning. Priser lottas ut på förhand och lämnas ut vid registreringen.

Om…..

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vi siktar såklart dock på att genomföra loppen så säkert som möjligt men är beroende på vad Folkhälsomyndigheten kommer med för beslut angående arrangemang.

5 juli – öppen för anmälan

Incheckning: 17:30 – 18:00
Race breifing: 18:10
Start: 18:30

PMStartlistaResultatAnmälan
9 aug – öppen för anmälan

Incheckning: 17:30 – 18:00
Race breifing: 18:10
Start: 18:30

AnmälanStartlistanPMResultat

Se vår video från en deltävling i Sicklasjön

25% rabatt i TYR´s webbshop, ange rabattkod LUDDE13E i kassan.