Stockholm Open Water Cup

Anmälan öppnas under senvåren, pga. pågående pandemin. Vi utgår från gällande restriktioner vid tävlingsdatumet och det kan påverka utförandet av tävlingen. Aktuella dagar är 7 juni, 21 juni, 5 juli, 9 aug och 23 aug.

För motionären, amatören och tävlingsidottaren

Stockholm Open Water Cup består av fem lopp i Öppet vatten simning där gemenskap och trevlig atmosfär är det elementära. Alla kan simma Open Water och vi vill att fler upptäcker tjusningen med Öppet vatten simning – därför är dessa upplevelser riktade till både motionärer och tävlingssimmare. Även om du är en erfaren simmare eller nybörjare, kom och upplev Stockholm Open Water Cup på en eller flera av de vardagskvällar som loppen arrangeras i Stockholmsområdet!

TÄVLINGS-PM

7 juni 18:30

Sicklasjön, Nacka

AnmälanResultat

21 juni 18:30

Rösjön, Sollentuna

AnmälanResultat

5 juli 18:30

Järlasjön, Nacka

AnmälanResultat

9 aug 18:30

Kottlasjön, Lidingö

AnmälanResultat

23 aug 18:30

Järlasjön, Nacka

AnmälanResultat

Total poäng 

DamHerrKlubb

Covid-19:
Under rådande omständigheter kan vi behöva begränsa och anpassa Stockholm Open Water Cup. Att värna om hälsan är vägledande för våra beslut. 

Tävlingsklass

Tävlingsdistansernas längd varierar, ungefärliga distanser 1500-3800m. Ingår i Stockholm Open Water Cup poängräkning. Ingen licens eller föreningstillhörighet krävs.

Motionsklass

Vi håller distansen till ungefärliga distanser 1500-1900m. Vi vill att så många som möjligt ska kunna vara med. Ingen licens eller föreningstillhörighet krävs. Ingår ej i poängräkningen.

Poängräkning

Vi använder ett poängsystem i tävlingsklassen, precis som en riktig cup. Först i samband med sista deltävlingen vet vi vem (en dam och en herr) som tar hem totalsegern i Stockholm Open Water Cup. Efter varje deltävling rapporteras poängen på www.coachludde.com.

Placeringspoäng

Plac 1 = 25 poäng Plac 2 = 22 poäng Plac 3 = 20 poäng Plac 4 = 18 poäng Plac 5 = 17 poäng osv. fallande med 1 poäng.

Det lönar sig att delta på alla deltävlingar, slutfört lopp på varje deltävling ger 3 bonuspoäng.

Se vår video från en deltävling i Sicklasjön

25% rabatt i TYR´s webbshop, ange rabattkod LUDDE13E i kassan.