FöretagsSim

Specialiserade på simning, i bassäng och i öppet vatten

Simma tillsammans & bli starkare som team

Många företag har redan upplevt nyttan i gemensamma simträningar eller simkurser för medarbetarna. Vi erbjuder skräddarsydda paket i simning för företag där vi tar hand om träning, banbokning och simcoach i Stockholmsområdet.

Nu kommer alarmerande rapporter. Många yrkesgrupper i Sverige har allt sämre kondition. undersökningen visar att svensken har förlorar ständigt mellan 2001 och 2020. Undersökningen omfattar män och kvinnor från olika yrkesgrupper i åldrarna 18–65 år. Läs rapporten här

För vem?

För företag och större grupper som tillsammans vill må bättre och/eller delta på t ex Vansbrosimningen, Riddarfjärdssimning, eller kanske delta på något triathlon- eller swimrunlopp. 

Vi stöttar och inspirerar under hela företagsträningsprocessen, en träningskompis helt enkelt.

Så funkar det

Genom samtal med oss hjälper vi er att skapa en handlingsplan som anpassas efter era behov. Genom kontinuerlig uppföljning och utvärdering hjälper vi er att lyckas med friskvårdssatsningen.

När vi har kommit fram till en gemensam handlingsplan håller vi gärna i taktpinnen. Vi inspirerar och informerar er personal samt lägger träningen på den nivå som passar er. Vi driver samarbetet framåt mot må

Förslag 60 min ”lunchsim”

Under 60 min får du med dig de grundläggande färdigheterna som krävs för att simma säkert och effektivt i bassänge eller i öppet vattnet. Deltagarna delas in i nivåer beroende på tidigare erfarenhet och färdigheter.

Vi låter våra kunder tala

Urban Tribes

Rubin McRae

Ernst & Young AB

Coach Ludde har hjälpt oss att lyfta hela gruppens kunskaper (oavsett nivå), vilket resulterade i flera PBs vid Ironman 70.3 Mallorca!

Henrik Eriksson

Tenant & Partner AB

Torbjörn Eriksson

Intresseanmälan