Webbshop & TYR

Specialiserade på simning, i bassäng och i öppet vatten

Hej och välkommen till Coach Luddes webbshop för inköp av snygga profilkläder och fantastisk träningsutrustning från TYR.

Din rabatt är 25 % och är avdraget från ordinarie priset i webbshop

Bra att veta är att TYR stämmer av beställningarna veckovis. Leveranstiden för en beställning är 3-6 veckor, hela beställningen skickas till dig samtidigt. Leverans sker direkt hem till dig och fraktkostnad tillkommer. Du betalar direkt, antingen via bankkort eller KLARNA.

Klicka här för att komma till webbshoppen

Om du vill beställa utrustning och få en snabb leverans så rekommenderar vi att du beställer direkt via www.tyrsverige.se där du också erhåller 25 % rabatt på sortiment. Rabattkod LUDDE13E

Hoppas att du blir nöjd med produkter. Vi ses vid bassägen eller någon sjön nära!
Team Coach Ludde
www.coachludde.com

Lundin Coaching & Consulting AB rekommenderar TYR

TYR:s varumärke gestaltar konkurrensandan inom sport och är en symbol för mod och seger. Uppkallad efter asaguden Týr (krigare och gud för bland alla idrottsmän). Sedan starten 1985, har TYR passionerat jobbat med att omdefiniera nästa generations tävlings-, fritidsbadkläder och accessoarer, samtidigt som TYR fortsätter att vara ledande inom innovation och stil.

Du som kund får 25 % rabatt i TYR´s webbshop. För att rabatten ska gälla måste Du rabattkoden LUDDE13E , detta gör du i kassan (i fältet ”Rabattkod”) när du slutför din beställning.

Samarbetet mellan Lundin Coaching & Consulting AB och TYR/Nordic Swim and Sports AB skapar goda förutsättningar till att arbeta med de bästa produkterna. Jag har själv använt dessa i min coachning av bland annat Lisa Nordén, Patrik Nilsson och Jesper Björk och ser att produkterna håller bästa klass vilket är viktigt för mig då jag strävar efter kvalité i det jag gör.

TYR om samarbetet med Lundin Coaching & Consulting AB
Att Triathlon och Openwater simning växer har inte undgått någon och Fredrik Lundin har startat upp en mycket intressant verksamhet som inriktar sig precis åt dessa sporter. I och med Fredrik Lundins samarbete med Lisa Nordén har vi kommit i kontakt med hans verksamhet och diskuterat fram ett samarbete säger Harald Kruger, VD på Nordic Swim and Sports AB.