Licenskurs i öppet vatten- och distanssimning, 15-17 maj.

Specialiserade på simning, i bassäng och i öppet vatten

Licenskurs i öppet vatten- och distanssimning, 15-17 maj.

Coach Ludde har än en gång fått äran att vara kursledare och guida svenska simtränare, denna gång en licenskurs i öppet vatten- och distanssimning i maj.

Kursen vänder sig till dig som arbetar som simtränare för ungdom-, junior- och seniorsimmare (utvecklingsstadium 3-7, ålder 7 och uppåt). Under kursen kommer bland annat följande ämnen att tas upp: Likheter & skillnader med bassängsim, drafting, feeding, taktik och träningsupplägg. Utbildningen är en licenskurs, nivå 3 i utbildningsstegen, dvs. att tanken är att du tidigare gått och blivit godkänd på nivå 2 – Simlinjeinstruktör eller motsvarande.

Komplett information och inbjudan

”Vi tog hjälp av Coach Ludde i samband med en utbildningsinsats riktad mot simtränare i Sverige som har ambitionen att träna kommande junior- och seniorsimmare. Framförhållningen till kursen var från vår sidan tyvärr förhållandevis kort men detta hindrade inte Coach Ludde från att ta sig an denna uppgift direkt med ett stort engagemang och upplevd glädje för uppgiften. Utbildningen var förlagd under två helger med cirka en månad mellan gångerna och både under tiden fram till utbildningens start, tiden emellan utbildningstillfällena och efter avslutad utbildning kände jag ett stort stöd och trygghet från Coach Ludde i den övergripande planeringen för utbildningen och dess deltagare. Coach Ludde var dessutom en mycket uppskattad föreläsare utav deltagarna som i utvärderingen efter kursen gav honom genomgående höga betyg och positiva ord. Jag är mycket nöjd med det samarbete jag hade med Coach Ludde och hoppas att jag kommer få glädjen att jobba tillsammans med honom igen” – Helena Bengtsson, Utbildningskoordinator, Svensk Simidrott.