Lovisa först ut med abonnemang i simning

Vi välkomnar Lovisa Jönsson till Coach Ludde. Hon är en duktig Öppet vatten simmerska med massor av ÖV-erfarenhet och simmat Vansbrosimningen på snabba 36.54. Hon blir den första att använda sig av vårt abonnemang i simning. Vi önskar henne lycka till och välkommen!

Visa det här inlägget på Instagram

Till kategorin med saker jag egentligen inte gillar: förändring. 🙈 Jag gillar rutiner, struktur och stabilitet. Vardag. Kanske därför jag gillar enformiga pass och långdistans. Då vet jag liksom vad som sker. Har kontroll och rytm. Trots att jag ogillar det så märker jag ju ändå när det är dags för förändring. Det tar mig bara lite tid att acceptera det. Som en finlandsfärja som plötsligt ska byta riktning, ingen jetski här direkt. Nu var det dags iaf, jag har känt det ett tag. Efter 2,5 år med fantastiska @human_ambition var det dags för nya ögon, nya tankar och ny tränare. Det känns märkligt vemodigt och väldigt roligt på en och samma gång. Jag är taggad och ser så mycket fram emot att träna med @coachludde, samtidigt som jag kommer att sakna det jag och Micke byggt. Micke stannar kvar som en livsguru och nära vän i mitt liv, medan Ludde och jag bygger vidare på simsidan. Det kommer bli 🌟🤩. P.s Målgångsbild från Husarö runt ⬆️ pga att min förmåga att se flawless ut efter race iaf är en sak som aldrig kommer att förändras. 🤗

Ett inlägg delat av Lovisa Jönsson (@lovisajoensson)

Abonnemang & program i simning
Innehållet är inte tillgängligt.
Vänligen tillåt cookies genom att klicka på ”Godkänn” i bannern
  • Innehållet är inte tillgängligt.
    Vänligen tillåt cookies genom att klicka på ”Godkänn” i bannern
  • Buffer
  • Pin It
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

För att fortsätta använda denna webbplats behöver du godkänna användandet av cookies. mer information samt möjligheten att avaktivera cookies hittar du här

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng