Nya Open Water dräkter från TYR

Specialiserade på simning, i bassäng och i öppet vatten

Nya Open Water dräkter från TYR

Läs mer och beställ via TYR Sverige För 25 % rabatt använd rabattkod LUDDE13E

Hurricane Cat. 1 är tillverkad av väldigt flexibelt Neoprene Slick Skin med perfekt passform. Denna modellen är idealisk för nybörjare och för dom som planerar att påbörja sitt triatlonäventyr. Våtdräkten tillåter fri rörelse vid simning, vilket gör den bekväm vid träning i öppet vatten, samt vid tävlingar på alla distanser.

Hurricane Cat. Foam 2 är en klass för sig jämfört med andra ”foams” på marknaden och är ett perfekt val för dom som hållit på ett tag samt för nybörjare. Den är tillverkad av flexibel neoprene 39 Cell Yamamoto Nano SCS. Denna våtdräkten känns som en andra hud, vilket  kommer hjälpa till att nå dina mål i öppet vatten simning.

Hurricane Cat. Foam 3 är designad för simmare i alla nivåer. Samma design och funktioner har även använts i modellen Hurricne Cat. 5. Den är tillverkad av neoprene 40 Cell Yamamoto. Våtdräkten C3 ger dig optimerad stabilitet, flytkraft samt snabbhet i vattnet både under träning och tävling.

Hurricane Cat. Foam 5 är designad för simmare på högsta nivå. Det är en våtdräkt för dom som vill platsa bland dom bästa i tävlingar, känna full rörelsefrihet och snabbt ta av sig våtdräkten i växlingszonen. Den är tillverkad av neoprene 44 Cell Yamamoto.  Våtdräkten C5 ger dig optimerad stabilitet, flytkraft samt snabbhet i vattnet både under träning och tävling.

  • TYR

Källa: https://tyrsverige.se