NYHET: Onlinekonsultation i SIMNING

Specialiserade på simning, i bassäng och i öppet vatten

NYHET: Onlinekonsultation i SIMNING

Nu lanserar vi stolt vår nya tjänst Onlinekonsultation i SIMNING

Coach Ludde har mer än 20 års erfarenhet som tränare/coach eller sportchef inom simning, i klubb- och landslagsverksamhet samt drivit Coach Ludde sedan 2004. 

Har du funderingar och frågor kring simning, simteknik, simträning, öppet vatten simning, eller kanske HUR kommer jag igång med min träning? men har svårt att träffa oss fysiskt. Nu finns möjligheten att göra onlinekonsultation i simning. Vi är medvetna om att många bor i andra städer eller har svårt att få tid över för att komma till oss. Därför erbjuder vi onlinekonsultationer för dig som har fundering och tankar i olika områden inom simning.

Detta är en stund där du och Coach Ludde pratar igenom de områden som du väljer innan onlinemötet. Målet med stunden är att du via nya idéer och ny kunskap utvecklar din simning till en ny nivå, i bassäng och/eller öppet vatten simning. Vissa vill ha stund varje vecka för coachning, vissa vill ha en tid i månaden, ingenting är rätt och fel utan allting individuellt.

Dessa områden erbjuder vi:
• Simteknik*
• Öppet vatten simning
• Träningsprogram i simning
• Tester i simning
• Taktik i bassäng eller öppet vatten
• Landträning för simning

*om du vill så kan du skicka över filmer när du simmar (via wetransfer.com) innan mötet till info@coachludde.com

Who is Fredrik ”Coach Ludde” Lundin?
Ägare och driver Lundin Coaching & Consulting AB & parallellt arbetar han som sportchef i Simklubben Neptun Simning. Ludde har levt och andats simning i stort sett hela sitt liv, började som tränare 1999 och innan det var han framgångsrik elitsimmare i 10 år på nationell och internationell nivå. Genom gedigen erfarenhet och utbildning är han en av Sveriges mest framgångsrika och eftertraktade tränare och ledare. Han var Head Coach i triathlon vid OS i Rio 2016.
Utbildningar: Licensierad simtränare (Svenska Simförbundet) – Elittränarutbildningen (RF/SOK) – Tränarutbildningen (Malmö Högskola) 

Så här funkar det:

  1. Du anmäler dig till onlinekonsultation i simning, ange vilka områden du vill prata om.
  2. Ett mail skickas till dig med vidare instruktioner.
  3. Onlinekonsultation genomförs under 45 min.
  4. Du simmar på som bara den.
  5. Och bokar en ny onlinekonsultationstid.

Vårt mål är att onlinekonsultation ska inspirera till lärande, stärka motivationen med kompetenshöjning och bidra till egenbedömning, säger Fredrik Ludde Lundin.

Klicka på texten ovan för att boka