2024 – Öppet vattensimning med Coach Ludde

Specialiserade på simning, i bassäng och i öppet vatten

2024 – Öppet vattensimning med Coach Ludde

Är du redo för ett äventyr i det blå? Kom och simma med oss i öppet vatten denna sommar! Vi erbjuder dig en unik upplevelse där du får utveckla din simteknik, kondition och självförtroende i en vacker miljö. Vi har erfarna instruktörer som följer dig på en SUP och ger dig personlig feedback, tips och råd.

Du får träffa andra simmare som delar din passion och glädje. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller van simmare, vi har något för alla nivåer. Oavsett om du vill simma för nöje, för hälsa eller för att delta i en tävling, så har vi en plats för dig!

Så ta chansen och anmäl dig till vår öppet vattensommar idag!

Börja med Simsläppet den 18 maj, där du får chansen att testa öppet vatten i en rolig och trygg miljö. Sedan kan du fortsätta med våra regelbundna träningspass från den 20 maj till den 1 sept. Vi har också Sim PT i Simning i öppet vatten för alla som vill ha personlig feedback och tips. Oavsett din nivå, så har vi något för dig!

En viktigt och peppande ingrediens för att hantera Simning i öppet vatten är att att tävlingsträna och den möjligheten erbjuds den 10 juni, 1 juli och 12 aug på Stockholm Open Water Race.

Följ oss gärna på @coachludde Facebook & Instagram

Simträning i öppet vatten

Vi är glada att kunna erbjuda dig en fantastisk möjlighet att utveckla din simning i naturliga miljöer. Oavsett om du är intresserad av Simning i öppet vatten, SwimRun eller Triathlon, har vi en grupp som passar dig. Du får träna med erfarna instruktörer och andra simmare som delar din passion. Vi anpassar träningen efter din nivå och dina mål, så att du kan känna dig trygg och utmanad på samma gång.

Vi börjar sommaren med att fokusera på ÖV-skills och gradvis bygga upp uthållighet (volym) och varaktighet (tid) på våra pass. Detta är ett optimalt sätt att förbättra vår prestation. Vi tar hänsyn till de olika förhållandena som vädret och vinden ger oss och anpassar vår träning därefter.

Du har friheten att anpassa ditt veckoschema efter dina egna behov och önskemål. Du kan välja bland olika pass varje vecka och delta på så många du vill. Det är helt upp till dig att skapa din egen träningsplan som passar dig bäst.

Plats: Järlasjön, Nacka

Period: 20 maj – 7 juli, 5 aug – 1 sept

En ordinarie veckas upplägg:

  • Måndag 6:30 (ÖV-skills i lagunen & kondition)
  • Onsdag 18:30 (ÖV-skills & rock’n roll med intervaller, oftast på en kortare bana på ca 200-300m)
  • Fredag 6:30 (lugn och harmonisk simning med kaffestopp)
  • Söndag 16:30 (kondition på 1 km bana, här får tips och nya utmaningar per varv)

2 500-10 000m. I mitten av augusti genomför vi en utmanande simning där vi har en bana på 2,5 km och du väljer hur många varv du vill genomföra. Du kan pausa mellan varje varv och inta ny energi.

Här bokar och anmäler du dig till träning i öppet vatten

Träningstävla – Stockholm Open Water Race

Stockholm Open Water Race är ett perfekt tillfälle att testa din förmåga i Öppet vatten i en rolig och trygg tävling. Du väljer själv om du vill simma 1900m eller 3800m i den vackra Järlasjön i Nacka. Du behöver inte vara medlem i någon förening eller ha någon licens för att delta. Det viktigaste är att du har kul och njuter av simningen

Stockholm Open Water Race arrangeras tre gånger under sommaren: den 10 juni, den 1 juli och den 12 augusti. Anmälan öppnar den 1 april. Missa inte denna unika möjlighet att simma i ett av Stockholms vackraste sjöar och ha kul med andra öppet vattensimmare!

För anmälan och mer info

Sim PT (enkel/duo/trippel)

Vill du förbättra din simteknik och/eller simning i öppet vatten och få mer glädje av din träning? Då är Sim PT Simning i Öppet vatten något för dig! Under en timme får du personlig feedback och tips på hur du kan simma snabbare, smidigare och mer effektivt.

Vi går igenom hur du simmar effektivt och säkert i öppet vatten, med tips och övningar på ÖV-simteknik, siktning/navigering, drafting och gruppsimning. Vi anpassar övningarna efter din nivå och dina mål. Sim PT i Öppet vatten är ca 55 minuter och ger dig en rolig och utmanande upplevelse i vattnet.

Sim PT Duo: + 300 kr/person 2 & 3

Från maj till augusti erbjuder vi Sim PT (enkel/duo/trippel) i Öppet vattensimning i Järlasjön i Nacka.

För bokning och mer info

GALAsimning med Prosecco- & Ölprovning (alkoholfritt)

Vill du uppleva något annorlunda och spännande? Då är vår kvällssimning med dryck något för dig! Du får njuta av den vackra naturen i skymningen, samtidigt som du får motion och vätska. Vi simmar ungefär 5 km i lugnt tempo, och stannar till för att smaka på olika drycker längs vägen. Det är ett perfekt tillfälle att umgås med andra simmare och ha kul tillsammans. All dryck är alkoholfri och ingår i priset. Missa inte denna unika chans att kombinera simning och dryckesprovning!

För bokning och mer info

Välkommen!
Team Coach Ludde
www.coachludde.com